Recensies.

Hieronder kunt u feedback lezen van ouders en kinderen die gebruik hebben gemaakt van de diensten die de bIKKEls aanbied. Wilt u zelf feedback geven over de bIKKEls, dan kunt u uw bericht mailen via het contactformulier. U bericht zal dan op de website geplaatst worden

Bikkels zijn BIKKELS.
De bIKKEls zijn een groep deskundige mensen bij elkaar die het uiterste halen uit de kinderen en ze goed weten te motiveren. Onze dochter gaat er graag naartoe en komt er blij vandaan. Ze heeft nu ruim een jaar bijles en wij merken dat zij hard vooruit is gegaan. De resultaten van haar schoolrapport en de CITO scores liegen er niet om. Ik zou het iedereen aanraden om hier de bijles te volgen. Goede begeleiding. Er is goede en deskundige uitleg richting kinderen en ouders. Het is geen schande om bijles te volgen, je steekt er altijd wat van op en je kinderen presteren veel beter op school.
EEN ECHTE AANRADER DUS!
- Ouders van Jodie (groep 8)

Onze dochter gaat er met plezier naartoe. Ze heeft nu bijna 1 jaar bijles, en we hebben dit gedaan om een gat na het einde van de dyslexie begeleiding te voorkomen. Ook hier heeft de bIKKEls een oplossing voor. Dit is uitstekend gegaan. Ik zou het iedereen aanraden om hier bijles te volgen.
- Ouders van Cristel (groep 8)

Wat mij het meest verbaasde was dat mijn dochter het zo leuk vond om naar bikkels te gaan. Het leek wel alsof ze elke woensdag naar een feest moest. Leren kan blijkbaar toch leuk zijn.
- Moeder van Janey (groep 7)