Tarieven.

Inschrijving
Eenmalig €5,-. Hierna hoeft u deze kosten niet opnieuw te betalen, ook niet wanneer uw kind na een tijdje opnieuw bijles of huiswerkbegeleiding bij de bIKKEls gaat volgen.

Kennismakingsgesprek
Voor dit optionele kennismakingsgesprek vraagt de bIKKEls een kleine vergoeding van €5,-. Een kennismakingsgesprek duurt maximaal 30 minuten.

Bijlessen rekenen & Bijlessen taal/spelling/begrijpend lezen (incl. al de benodigde materialen):
Per les van 50 minuten: €18,50*
Per les van 30 minuten: €11,25*

Tafelcursus (incl. al de benodigde materialen).
Pakket van 11x30 minuten: €126,50,-

Doorgang bij minimaal 2 aanmeldingen.

Citotraining entreetoets groep 7 (incl. al de benodigde materialen):
Pakket van 8x50 minuten: €148,-

Citotraining eindtoets groep 8 (incl. al de benodigde materialen):
Pakket van 12x50 minuten: €222,-

de bIKKEls voor jongeren.
Per les van 50 minuten: €16**

*Minimale afname is een pakket van 3 of 4 lessen volgens de kalender.
**Bij de bIKKEls voor jongeren is het de bedoeling dat uw kind zelf zijn of haar huiswerk en/of oefeningen van school meeneemt. Benodigdheden als pennen, gummen, potloden, linialen en puntenslijpers zijn gratis te gebruiken.

Overal waar incl. benodigde materialen bij staat is voor ieder kind een map, stencils, kladblokken, pennen, gummen, potloden enz. inbegrepen. Uw kind hoeft dus helemaal niets mee te nemen.

Indien u een vraag stuurt via de mail, een kleine vraag heeft die wij telefonisch kunnen beantwoorden of een vraag stelt op de locatie waar de bIKKEls werkzaam zijn, zijn hier natuurlijk geen kosten aan verbonden. Ook als wij het nodig vinden om een gesprek met u aan te gaan, zullen wij hiervoor niets rekenen.