Tarieven

Inschrijving

Voor het verwerken van de gegevens van uw kind, het registreren en noteren van belangrijke aandachtspunten over uw kind, vragen wij eenmalige inschrijfkosten van €5,- Deze zullen bij de aanmelding verrekend worden. Hierna hoeft u deze kosten niet opnieuw te betalen, ook niet wanneer uw kind na een tijdje opnieuw bijles of huiswerkbegeleiding bij ons wil volgen.

Kennismakingsgesprek

U kunt kiezen voor een éénmalig kennismakingsgesprek. Één van onze medewerkers zal u dan meer vertellen over hoe wij te werk gaan bij de bIKKEls en u eventueel een kijkje laten nemen indien dit mogelijk is.

Bovenal kunt u ons inlichten over de leermoeilijkheden waar uw kind tegenaan loopt, zodat wij daarop in kunnen spelen. Ook heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen voordat uw kind bij ons start en advies krijgen over de verschillende diensten die wij aanbieden. Voor dit optionele kennismakingsgesprek staan maximaal 30 minuten en vragen wij een kleine vergoeding van €5,-.

Indien u een vraag stuurt via de mail, een kleine vraag heeft die wij telefonisch kunnen beantwoorden of een vraag stelt op de locatie waar de bIKKEls werkzaam zijn, zijn hier natuurlijk geen kosten aan verbonden. Ook als wij het nodig vinden om een gesprek met u aan te gaan, zullen wij hiervoor niets rekenen.

Verder hanteren wij de volgende tarieven:

Pakket 3x50 min. Pakket 4x50 min. Pakket 4x30 min. Pakket 11x30 min. per 50 min.*
Bijlessen rekenen
(incl. al de benodigde materialen).
€55,50 €74,- - - -
Bijlessen taal
(incl. al de benodigde materialen).
€55,50 €74,- - - -
Extra oefenuurtje. - - - - €16,-
Omgaan met huiswerk. - - €30,- - -
Tafelcursus. - - - €122,50 -
Engels. - €74,- - - -

Citotraining Pakket 8 weken Pakket 12 weken
Citotraining entreetoets groep 7 (incl. al de benodigde materialen) €148,-
Citotraining eindtoets groep 8 (incl. al de benodigde materialen) €222,-

Bij zowel de bijlessen taal en de bijlessen rekenen zit al het materiaal wat benodigd is, zoals voor ieder kind een eigen map, stencils, kladblokken, pennen, gummen, potloden enz. inbegrepen. Uw kind hoeft dus helemaal niets mee te nemen.

Bij het extra oefenuurtje is het de bedoeling dat uw kind zelf zijn of haar huiswerk en/of oefeningen van school meeneemt. Voor benodigdheden als pennen, gummen, potloden, linialen, puntenslijpers, kladblokken enz. wordt gezorgd. Indien u graag de lesmaterialen door ons wil laten verzorgen, kan dat uiteraard. De kosten hiervoor zijn €4 per vier lessen.

* Minimale afname is 4 uur.